Despre noi

Atunci când spui LOCO – Lounge & coffee  spui gust, aromă, poveste, dar mai ales un loc aparte, unde gazdele sunt veseDele și dornice de a te primi și de a te răsfăța. Spui o poveste unde „sarea și piperul” nu lipsesc, spui un restaurant București unde poți poposi, te poți răsfăța, dar mai ales unde te simți ca „acasă”, într-o comunitate de oameni frumoși.

Situat pe Calea Victoriei, la numărul 153, restaurant LOCO – Lounge & coffee înseamnă în primul rând atmosferă, dar și atenție acordată fiecărui fel de mâncare în așa fel încât să te simți 100% răsfățat.

De dimineața devreme și până seara târziu te poți bucura de aroma unei cafele cu gust, dar mai ales preparată cu drag de noi toți și asta pentru că ne dorim să ne treci pragul în fiecare dimineață, să te bucuri alături de noi de zile răcoroase sau însorite și să fii parte din tot ceea ce am creat pentru tine.

Iubim cafeaua și de aceea, considerăm că putem transforma o zi mohorâtă într-una veselă doar prin intermediul unei ceșcuțe de cafea, fie că este vorba despre espresso lung sau scurt, fie despre o ciocolată caldă sau un Americano fierbinte. Prăjită atent și selecționată cu grijă, cafeaua noastră Mabo dă dependență – dependența de a te întoarce de fiecare dată alături de noi, în restaurant București LOCO – Lounge & coffee. Și în plus, ți-o oferim și la pachet, în gramajul dorit.

Și pe lângă toate acestea, ne mândrim cu preparatele bucătăriei internaționale, gătite cu îndemânare de Chef Valentin, cel ce te invită să devii parte dintr-o experiență gastronomică, acolo unde gustul primează de fiecare dată.

Mușchi de vita cu piure de ceapă caramelizată, Blue cheese mousse, Ragu din carne de cerb cu paste, risotto cu praz pentru vegetarieni, dar și preparatul Loca Vegan  din vinete cu hummus, rodie, ciuperci si chutney de roșii.

La micul dejun mănânci regește și iată că te invităm să guști preparate specifice : Royal eggs, benedict, posate, dar și multe altele, la fel de savuroase și captivante privirii.

În timpul zilei, ne poți vizita și poți bea un ceai cald, cu aromele de altădată, natural 100%, un secret desăvârșit al gustului.

Te așteptăm alături de noi la LOCO – Lounge & coffee!

Deschide
Ai nevoie de ajutor ?
Salut!