Misiune și valori

Ne place sănătatea și credem că nu există un mod mai bun decât acela de a acorda atenție la tot ceea ce mâncăm zi de zi. De aceea, punem accent pe alimente sănătoase, hrănitoare, dar mai ales pe tot ceea ce natura ne oferă.

Ingredientele folosite în restaurant sunt atent selecționate, unele de la producători locali pentru a aduce în bucătăria proprie gustul și savoarea celor mai bune preparate.

Credem că misiunea noastră este aceea de a te face să iubești bucătăria și specificul internațional, de a te face să îndrăgești gustul de altădată, de a descoperi aromele de odinioară.

Valorile noastre sunt :

SERIOZITATE

Punem accent pe tot ceea ce livrăm și tot ceea ce se regăsește în meniu se află și în interiorul preparatului comandat.

PERSEPERENȚĂ

Într-o perioadă greu încercată, ne dorim să dăm șanse industriei HORECA și asta pentru că simțim că ai nevoie de acel loc unde să te întorci de fiecare dată cu drag și în siguranță.

ATENȚIE ACORDATĂ DETALIILOR

Preparatele noastre sunt făcute cu drag, dar mai ales cu atenție acordată detaliilor. De aceea, LOCO – Lounge & coffee este locul unde detaliile fac diferența.

SIGURANȚĂ

Știm că vrei să te afli în siguranță și de aceea, îți garantăm cele mai bune soluții în acest sens, dar mai ales atenție regulilor de sănătate. Toate acestea garantează siguranța alimentară.

CALITATE LA PREȚURI „CORECTE”

La LOCO – Lounge & coffee nu facem o întrecere a prețurilor, ci pur și simplu dorim să îți oferim calitate la prețuri competitive și reale.

Și toate cele de mai sus te duc spre zâmbete largi, dar mai ales spre orele tale de liniște ori de câte ori ajungi la noi.

DE CE NOI ?

PREPARATE CU DRAG

Meniu diversificat, întotdeauna „plămădit” cu dragoste și experiență multă.

INGREDIENTE PROASPETE

Selectăm cu atenție ingredientele în așa fel încât preparatele să se bucure de gust și savoarea pe care o cauți.

REȚETE PROPRII

Iscusința noastră este mare și de aceea ne mândrim cu rețete proprii care se transformă cu ușurință în rețetele casei,

MÂNCARE SĂNĂTOASĂ

Fructele și legumele sunt nelipsite din salatele și deserturile noastre.

Deschide
Ai nevoie de ajutor ?
Salut!