Povestea noastră

LOCO – Lounge & coffee înseamnă un restaurant București, situat chiar pe Calea Victoriei, cochet, simplu, îndrăzneț, dar mai ales un loc unde te poți simți acasă.

Petra și Ioana, două tinere ambițioase, și-au unit forțele spre altceva, spre crearea unui loc unde oamenii să își deschidă sufletul, a unui loc cu inimă bună, a unei locații retrase, aflate chiar în inima Bucureștiului.

Atunci când doi oameni își unesc soarta, se spune că destinul le-a pregătit ceva la pachet, întotdeauna bun. Despre ele, putem vorbi despre perseverență, despre încredere, dar mai ales despre dorința de cunoaștere, de întrecere a limitelor. Ambele cred în tot ceea ce astrele le-a pregătit, iubesc astrologia – nu de alta, dar sunt zodii de aer – ambele Balanță.

Și pentru ele, restaurantul LOCO – Lounge & coffee înseamnă pasiune, dorința de creștere, un business la început, dar cu un parcurs semeț, un proiect de suflet.

WhatsApp Image 2023-09-17 at 15.10.26
Pentru mine, pasiunea pentru industria horeca își are rădăcinile încă din copilărie. La vârsta la care principala preocupare trebuia să fie împletitul codițelor, eu învățam să desfac capacele de băuturi și să mânuiesc tirbușonul. Fiind principalul business al familiei, de peste 25 ani, am copilărit în restaurante, făcând o pasiune din a-mi ajuta părinții. Astfel, ideea de a duce mai departe aceasta pasiune a venit oarecum firesc, iar întâlnirea cu Petra și împărtășirea acelorași idei și idealuri au reprezentat momentul în care am decis să pornesc pe acest drum. 
Ioana
Fondator
Atunci când îți dorești ceva, să crezi în acel lucru cu toata ființa ta și chiar se va îndeplini. Am pornit de la ideea de a face o cafenea deoarece iubesc cafeaua, nu neapărat pentru proprietățile ei, cât pentru faptul că acest lichid unește oamenii, îi provoacă să își deschidă sufletul în fața persoanelor dragi, la o masă ori la telefon. O cafea bună, întotdeauna te face să te simți mai bine!

Petra
Fondator
Deschide
Ai nevoie de ajutor ?
Salut!